MORTUPATH NEDERLAND: Typograaf 16 | 6921 VB | Duiven | Tel: +31 316-266056

Mortupath: inrichting en producten voor mortuaria, uitvaartcentra en forensisch laboratoria
Mortupath: inrichting en producten voor mortuaria, uitvaartcentra en forensisch laboratoria

Bedrijfsinfo

MORTUPATH is een dochteronderneming van KLINIPATH BV Nederland en KLINIPATH BVBA België. MORTUPATH is gespecialiseerd in de projectmatige inrichtingen van mortuaria, uitvaartcentra, anatomie, snijzalen, forensische onderzoekslaboratoria, instrumenten voor mortuarium, sectie, obductie en autopsie, de uitvaartbranche, rouwcentrum en forensische pathologie in Nederland en België. In deze zeer specifieke branche heeft MORTUPATH door de loop der jaren een naam gevestigd in de Benelux op het gebied van kwaliteit en service. MORTUPATH Benelux is opgericht in 1992.

Omdat het inrichten van een uitsnijkamer, sectiekamer, autopsiezaal, rouwcentrum of een compleet uitvaartcentrum vaak om specifiek maatwerk gaat, staan onze specialisten van begin tot het eind in nauw contact met de gebruiker en de technische diensten van het ziekenhuis, laboratorium en overige aannemers. Alle tekeningen en ontwerpen worden geheel op maat gemaakt. Geen enkel project is hetzelfde, en dus wordt elk project wordt als uniek beschouwd. Al onze medewerkers hebben ervaring in de pathologie en/of in een medische omgeving. Eveneens beschikken wij in Nederland en België over een eigen technische dienst. MORTUPATH is volledig gespecialiseerd op RVS ontwerp, koeling en bouw ten behoeve van de medische industrie en de pathologie / post-mortem in het bijzonder.

Voor de uitvaartbranche en mensen werkzaam in de uitvaart, biedt Mortupath vanaf oktober 2007 een uitgebreid pakket aan uitvaartproducten. Via de webshop, die geheel op de uitvaartbranche, anatomie, forensische pathologie, mortuaria en aanverwante branches is gericht, zal een breed scala aan uitvaartproducten te vinden zijn. Niet alleen de dagelijkse gebruiksartikelen maar ook volledige projectinrichting voor de uitvaartondernemer kan gerealiseerd worden.

Er is maar één onderdeel standaard bij Mortupath, en dat is kwaliteit. Ongeacht de grootte van het project, u kunt er op vertrouwen dat wij een absoluut topproduct leveren, evenals onze service. Ook voor de "on-line" bestelde producten staan wij garant. Mortupath voldoet aan de hoge eisen die u aan de producten stelt, en dat geldt vanzelfsprekend ook voor de service. Voor meer informatie en een uitgebreide lijst met referenties in Nederland, België en overige landen, kunt u contact met ons opnemen.

Mortupath werkt uitsluitend met ISO en TÜV gecertificeerde bedrijven samen. Al onze producten voldoen aan de meest strenge normen. Ons totale team bestaat uit meer dan 40 professionals die u graag van dienst zijn!

Mortupath BV is een volledig NEN EN ISO 9001 : 2008 gecertificeerd bedrijf. Klik hier voor een .pdf versie van het ISO Certificaat.

Heeft u geen Adobe? Download de gratis versie!